Deze Ropa Euro Maus 4 van loonbedrijf Keunen Overloon was afgelopen maandag aan het bieten laden aan de Westerwijk te Diessen(N-Br). Hier in de wacht op vrachtwagens. Transport werdt verzorgt door o.a

Ropa Euromaus IV

JD6930
Deze Ropa Euro Maus 4 van loonbedrijf Keunen Overloon was afgelopen maandag aan het bieten laden aan de Westerwijk te Diessen(N-Br). Hier in de wacht op vrachtwagens. Transport werdt verzorgt door o.a. A. Van Dommelen transport Esbeek en Gebr. Van Eijck transport Alphen.

Reacties

caseboy
Monsterlijk grote machine
JD6930
Quote @caseboy:
monsterlijk grote machine

Zeker! Ik had het er graag voor over om m'n al late lunch nog even uit te stellen tot 3 uur half 4. 😛 Om vervolgens nog even terug te gaan. Stond op maar een paar honderd meter van ons huis dusja, dan ben je er zo.

Schijnt dat ze dit vanuit de fabrieken willen gaan verplichten, niet meer met kranen/shovels laden maar met zo'n machine als deze. Zo zijn de bieten dacht ik ook schoner als de de vrachtwagen in gaan/naar de fabriek.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ropa Euromaus IV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!