Foto van een Ahlmann AL 85T, bezig met voeren.. Foto is geplaatst door BartFarming op 05-12-2013 om 17:11:35, met 6 reacties.

Ahlmann AL 85T

249 foto's van @BartFarming

BartFarming
Foto van een Ahlmann AL 85T, bezig met voeren.

Reacties

stevenb
Hebben wij ook gehad, echt super shoveltjes en knetter zuinig
BartFarming
@stevenb zeer fijn en zuinig ja, ook maar een klein tankje, het enige nadeel vinden wij dat eigenlijk te licht is voor onze bak want onze bak steekt aan beide kanten van de shovel nog een aardig stuk uit en als je hem dan vol zand zand, vooral nat zand, doet dat je hem niet heel hoog kunt doen, want dan komt de achterkant omhoog. En dat hij eigenlijk niet breed genoeg kan staan waardoor je snel het idee hebt dat hij om kan vallen.
stevenb
Ja dat kan ja!!! Maar verder alleen maar lof, wij hadden en 60 nog kleiner dus maar daar deden we alles mee voor 130 koeien, oja en warm worden tijdens de zomer met strobalen van het land halen hoort er ook nog bij, maar daar hebben zelfs de nieuwe last van haha!!!
BartFarming
@stevenb dat is er ook nog een inderdaad haha, ja wij doen er ook alles mee tenzij het niet kan, dan pakken we de 312 met voorlader, maar wij melken er ook 110/115 en dan nog weet ik veel hoeveel pinken (gok zo'n 70) en dan nog de kalveren
stevenb
Ja, een grote shovel is niet altijd nodig haha!!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ahlmann AL 85T ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!