Foto van een Riecam RBM 300, bezig met bieten rooien in de poolse Weichsel-delta.. Foto is geplaatst door ronald73 op 19-12-2013 om 19:04:03, met 5 reacties.

Riecam RBM 300

114 foto's van @ronald73

ronald73
Foto van een Riecam RBM 300, bezig met bieten rooien in de poolse Weichsel-delta.

Reacties

henri-reintjes
Dag ronald73, ik zie dat je aan het rooien bent met onze oude riecam. De stickers van ons zitten er nog op.
Hoe doet hij het nog bij jouw?
ronald73
@henri-reintjes

Je zal m'n andere foto's van de pompverdeelkast ook wel hebben gezien 😉 Maar verder mag ik er niet over klagen. Ik had wat probleempjes gehad met de potmetertjes van de diepteregeling, maar hier in polen heb ik een adres gevonden waar ze die weer opnieuw konden wikkelen. Jullie rooiden op lichte grond, ik heb hier vrij zware grond, dus de reiniging moest ik op enkele plaatsen aanpassen omdat de rooier gemakkelijk dicht plakte. Ik had enkele jaren geleden met meneer Ewals gesproken, hij was erg benieuwd waar 'zijn' machine terecht was gekomen. Het was net even te ver rijden voor hem, anders had hij graag een keertje langs gekomen. Ik hoop dat het hem goed gaat.
ronald73
@henri-reintjes

Over een paar weekjes zal ik nog wel een paar foto's van jullie oude rooier plaatsen 😉
henri-reintjes
Oke alvast bedankt voor je reactie.
Met Ewals gaat het goed, hij is aan het genieten van zijn pensioen. En helpt ons soms tijdens drukke periodes.
Groeten uit Veulen NL

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Riecam RBM 300 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!