Kijk eens wat ik gevonden heb! Eicher=oude liefde. Mag deze Eicher dan wel geen echte Eicher meer zijn (Perkins 4 cylinder met MF Bak), maar wat niet geleend is van anderen is van superkwaliteit!De gr

Eicher 4072

Grote Witte Stier
Kijk eens wat ik gevonden heb!
Eicher=oude liefde.
Mag deze Eicher dan wel geen echte Eicher meer zijn (Perkins 4 cylinder met MF Bak), maar wat niet geleend is van anderen is van superkwaliteit!
De grilomlijsting is van 5mm. staal.
Hef met vanghaken, 2 x DW ventielen, Lekkere ruime stille cabine met fijn zicht rondom.
Nadeel: Door de superkruip bak rijdt ie op straat max. 20KM/uur.

Foto van een Eicher 4072, bezig met poseren

Reacties

eicher4072
Ik heb ook een 4072 met superkruip maar maar rijdt 30 km/uur.
Maar deze trekker van jou zelf?
Grote Witte Stier
Ja, maar hij rijdt echt niet harder dan 19 km/u. Gemeten met een app op m'n telefoon.
Je kunt zien aan de uitgeperste vloeibare pakking dat hij gedeeld is geweest op de bak.
Voor een of andere reden was het nodig dat er extreem langzaam gereden wordt en is er een tandwielverhouding aangepast. Ik ga hem o.a. Gebruiken met een klepelmaaier aan een arm voor het snoeien van struiken aan de overkant van de sloot. Dus langzaam is prima. Voor die twee keer dat ik op de weg kom, rijd ik vooraan in de file.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher 4072 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!