Foto van een Stihl Onbekend, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Harm-J op 22-12-2013 om 19:13:14, met 7 reacties.

Stihl S 20

317 foto's van @Harm-J

Harm-J
Foto van een Stihl Onbekend, bezig met poseren.

Reacties

Trekkerman Tom
Dit is een Stihl S 20.
Trekkerman Tom
Ik, Trekkerman Tom en Deutz-oldie hebben dit object verplaatst van Tractoren Stihl Onbekend (Poseren) naar Tractoren Stihl S 20 (Poseren)
RBV
@Harm-J Waar vind jij dit oude spul allemaal?
Harm-J
@RBV Dit ben ik op vakantie tegen gekomen in Duitsland aan de Moezel. Dit was een klein mechanisatiebedrijfje hier onder hadden ze een grote kelder onder de werkplaats die helemaal vol stond met trekkers en onderdelen. Ook lach er achter op het terrein in de tuin nog het nodige aan oude trekkers.
wolseley
@Harm-J was deze misschien te koop?
Harm-J
@wolseley weet ik niet, in juli zijn we er weer even geweest maar deze trekker stond er toen niet meer. denk dat hij verkocht is of hij is gesloopt want hij liep waarschijnlijk ook niet meer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Stihl S 20 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!