Foto van een Porsche Onbekend, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Harm-J op 22-12-2013 om 19:22:56, met 11 reacties.

Porsche Standard T217

317 foto's van @Harm-J

Harm-J
Foto van een Porsche Onbekend, bezig met poseren.

Reacties

Trekkerman Tom
Dit is een Porsche Standard Star 238.
SJB533
@marcpd,

Porscheliefhebber, niet?




ik zou graag van iemand met iets meer kennis mbt Porsche horen wat het is 😉 Ik ben van mening, dat er te weinig nuttigs te zien is...
Trekkerman Tom
@SJB533 Of je bent zelf gewoon te lui om een beetje research te doen...
marcpd
@SJB533 Van de motor zie je niks, aan de vorm van de versnellingsbak en de hef tip ik op een standard T217. Als iemand een versnellingspook kan zien, dan zou dit een rechte moeten zijn, een 238 heeft een Deutz drijfwerk en een gebogen pook.
marcpd
@marcpd ben er nu 100% zeker van , is een T 217 met een A4 hydrauliek.
SJB533
@marcpd
Ik weet voldoende 😉
marcpd
@SJB533Leg eens uit, eventueel via een PB 'tje?
SJB533
Ik, SJB533 en marcpd hebben dit object verplaatst van Tractoren Porsche Onbekend (Poseren) naar Tractoren Porsche Standard T217 (Poseren)
Trekkerman Tom
@marcpd Als dit een T217 is, mis ik nog wel het opstapje, maar er is ook een kans dat deze net als de spatborden is gedemonteerd.
marcpd
@Trekkerman Tom Ik kan me niet voorstellen dat elk type van Porsche een specifiek opstapje heeft. Er zijn verschillende modellen daarvan gemaakt. Schroef je er ook in een paar tellen af. Hier gaat het om het om de vorm/kenmerken van de bak of van de achterbrug, maar van deze laatste kun je ook weinig zien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Porsche Standard T217 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!