Foto van een Claas Dominator, bezig met maaidorsen.Deze Hollandse Dominator is onderweg onder een strakblauwe hemel niet ver van de energie-centrale van Doel.Foto gemaakt op zaterdag 4 augustus 2007.

Claas Dominator

Martin Holland
Foto van een Claas Dominator, bezig met maaidorsen.
Deze Hollandse Dominator is onderweg onder een strakblauwe hemel niet ver van de energie-centrale van Doel.
Foto gemaakt op zaterdag 4 augustus 2007.

Reacties

MMaarten
@Martin Holland Mooi! Prachtige streek hé. Heb er in het maisseizoen wat rond getoerd.
Martin Holland
Inderdaad een mooie streek, alleen jammer van dat plaatsje Doel dat verdwijnen moet. Nog mooi hakselmateriaal gevonden daar?
JD6930
Quote @Martin Holland:
alleen jammer van dat plaatsje Doel dat verdwijnen moet.

Wat is de reden dat het weg moet? Ge zou er maar wonen...
MMaarten
@Martin Holland Ja toch wel. Buytaert heb ik op enkele meters van de kerncentrale gevonden, maar die had je al gezien denk ik.
Martin Holland
Ja dat heb ik gezien, veel mooi materiaal, en ik had nog nooit van het bedrijf gehoord.
mike_v
@JD6930
In de jaren 60 zou het dorp verdwijnen om de Antwerpse haven uit te kunnen breiden. Is tot nog toe nog niet gebeurt naar mijn weten, waardoor het een soort van ghost-town is geworden naar verluidt 😛 .

Zoals het bevolkingsaantal ook wel laat zien:
Martin Holland
Het ligt nu toch wel helemaal ingesloten tussen de (toekomstige) havens, dacht ik?
XC 70
Doel zou moeten verdwijnen voor de aanleg van het nieuwe Saeftinge dok
JD6930
Quote @mike_v:
@JD6930
In de jaren 60 zou het dorp verdwijnen om de Antwerpse haven uit te kunnen breiden. Is tot nog toe nog niet gebeurt naar mijn weten, waardoor het een soort van ghost-town is geworden naar verluidt .

Zoals het bevolkingsaantal ook wel laat zien:

Oke. Maar als ik het zo zie is het inwonersaantal al vanaf 1876 niet meer gestegen. 74 jaar voor het begin van de jaren 60. Ge zou er maar wonen! 😛

Bij de meeste plaatsen stijgt het inwonersaantal, daar is het enkel gedeeld.
mike_v
@JD6930 Door de ligging (haven, kerncentrale, ...) zullen de mensen al langer gedacht hebben, "daar willen we niet heen" ;p .
JD6930
Quote @mike_v:
@JD6930 Door de ligging (haven, kerncentrale, ...) zullen de mensen al langer gedacht hebben, "daar willen we niet heen" ;p .

Snap ik, ik was vroeger als ik bij ons pa in de trekker zat en we reden langs het kanaal heel blij als we een zijweg namen en verder vant kanaal weg reden. Heb het niet op zo'n dingen.

Die kerncentrale lijkt me inderdaad ook niet alles.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Dominator ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!