Verbouwde John Deere 7810 van Schuco!. Foto is geplaatst door S Peters op 28-12-2013 om 08:30:40, met 10 reacties.

Landbouw miniaturen 1:32 John Deere

S Peters
Verbouwde John Deere 7810 van Schuco!

Reacties

JD 6430 The Best
Machtig 😄
bart99
Prachtig 😄
anrie
Kwijl kwijl 😉
Andy Baelen
Mooi gedaan, ook de vervuiling,deze is niet overdreven.
Ik heb het niet zo met vervuilde modellen,soms word er teveel overdreven.
S Peters
Bedankt voor de reactie's De kunst met modellen vervuilen is om vooral niet te overdrijven. Het aanbrengen op plekken waar t bij een echte ook zit..... en veel doen zodat je er handigheid in krijgt.
stevenvredo
Mooi hoor
Trekkerman Tom
Ziet er echt goed uit, zo komt het model nog beter tot zijn recht. Zit het nummerbord op de grille trouwens erg vast of kun je die er zo uit wippen?
S Peters
Dank je...t nummerbord kun je met een klein schroevendraaiertje o.i.d er zo afwippen. Hij zit met 2 plastic pinnetjes verlijmd in de grille! Enige wat je dan hebt zijn 2 kleine gaatjes in de grille. Deze heb ik weggewerkt met 2 lampjes!
Trekkerman Tom
@S Peters Oké, bedankt. Dat van die gaatjes wist ik ja. Ik zit nog te twijfelen hoe ik dit ga oplossen. Toch leuk om te zien dat iedereen er wel een andere oplossing voor heeft, zoals lampjes, ander (NL)nummerbord of Michelin-poppetje 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!