Foto van een John Deere 7010 Serie, bezig met maïs hakselen.  In dit 7000/7010 album komen nogal wat foto's voor van bedrijven die allang niet meer hakselen of niet meer bestaan.  Loonbedrijf Lenken uit Rijkevoort had ik hier in sept. 2000 nog voor de lens, maar ik geloof dat ze niet lang daarna gestopt zijn.

John Deere 7010 Serie

Foto van een John Deere 7010 Serie, bezig met maïs hakselen. In dit 7000/7010 album komen nogal wat foto's voor van bedrijven die allang niet meer hakselen of niet meer bestaan. Loonbedrijf Lenken uit Rijkevoort had ik hier in sept. 2000 nog voor de lens, maar ik geloof dat ze niet lang daarna gestopt zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7010 Serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!