Foto van een John Deere 2400, bezig met gras maaien.. Foto is geplaatst door Sep op 01-01-2014 om 20:55:44, met 10 reacties.

John Deere 2400

12 foto's van @Sep

Sep
Foto van een John Deere 2400, bezig met gras maaien.

Reacties

florus
Mooie foto maar is er regen opkomst
SJB533
@Sep
Is die gewas lusern?
Sep
Ja, dit is lusern.
larss
@Sep
Mooie John Deere! is deze door zetor gemaakt? en in Zuid afrika? jullie hebben daar een vee/akkerbouwbedrijf? kan je het Nederlands eens beetje volgen?
walker1
John Deere heeft een tijdje een samenwerking gehad met Zetor. JD leverde toen in bepaalde werelddelen/landen Zetors in JD kleuren. Denk aan Afrika, Zuid Amerika en zo, landen waar men eenvoudige goedkope trekkers wilt hebben en geen dure trekkers met een hoop elektronica. Het waren ook landen waar Zetor geen of nauwelijks trekkers verkocht.
In Europa waren de groen-gele Zetors ook niet leverbaar.
Sep
@Larss. Ja, dit is n "groen" Zetor, maar n baie betroubare trekker. Ons boer met vleis beeste en het ook n melkery
SJB533
Quote @walker1:
In Europa waren de groen-gele Zetors ook niet leverbaar.

Zeker wel! Zuid-Europa 😉
walker1
@SJB533 Ja? Welke landen dan zoal? In Nederland rijden er ook enkele rond, maar die zijn niet via de officiële weg hier gekomen.
SJB533
@walker1
Spanje, Portugal en Griekenland gok ik 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2400 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!