Ik vond deze foto net in een oud fotoalbum van mijn vader, het is de Fahr van zijn oom. Ik ben op internet naar een typeaanduiding gaan zoeken en kwam D15 en D17 tegen, nu is mijn vraag of iemand mij

Fahr D 17

Renault421m
Ik vond deze foto net in een oud fotoalbum van mijn vader, het is de Fahr van zijn oom. Ik ben op internet naar een typeaanduiding gaan zoeken en kwam D15 en D17 tegen, nu is mijn vraag of iemand mij kan helpen, welke het precies is?

Reacties

roy jd3130
@Renault421m echt gaaf die oude foto s zie ze graag
oldtimergek
@Renault421m dit is een fahr D17N of een D17NA. Het verschil tussen deze 2 is de maat banden, en de 17NA was optioneel een kruipbak verkrijgbaar.
RobDeutz104
Leuke foto, ook nog een aanbouwploeg rechts!
Renault421m
@oldtimergek Dankjewel voor je hulp!
@RobDeutz104 Dit is nog een Krone ploeg.
jordi 1455
Ik, Renault421m en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren Fahr D 15 (Poseren) naar Tractoren Fahr D 17 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fahr D 17 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!