Foto van een Fendt 939 met Krampe Big Body 900, bezig met poseren bij Van Den Borne aardappelen in Reusel.

Fendt 939

FerreV
Foto van een Fendt 939 met Krampe Big Body 900, bezig met poseren bij Van Den Borne aardappelen in Reusel.

Reacties

Wt Huitema
Topperrr!!
mrpieter
2 kiepers aan elkaar of lijkt dat maar zo?
JD3010
@mrpieter Knikbesturing. 😃 Er zullen er wel 2 achter elkaar hangen.
Mooie foto zo. + verdiend.
FerreV
@mrpieter@JD3010
Neen er staat nog een 828 met Krampe achter.
Vondiep
Quote @JD3010:
@mrpieter Knikbesturing. Er zullen er wel 2 achter elkaar hangen.
Mooie foto zo. verdiend.

Alles is mogelijk in deze wereld
JD3010
@FerreV Oké dat kan ook.
arjanstout
Woeste machine
erik9831
Het is niet echt mijn smaak van foto, 34 andere mensen vinden het blijkbaar wel. een foto zoals de andere duizende op tractorfan. Foto zoveel met een hoog aantal toppers voor FerreV.

Maar dit zal dan een ongepaste opmerking wezen. Vraagje, hoe haal je steeds zoveel toppers. Je maakt inderdaad wel degelijke foto's ... Maar sinds een maand haal je bij iedere foto meer dan 5 toppers elke keer. Toen je 10 maanden geleden foto's plaatste behaalde je bijna geen toppers. Nu uit het niets, maak je precies de beste foto's op tractorfan.

Ik vind het niet erg, dat je toppers haalt ... Alleen hoop ik voor jou dat je de boel hier niet zit te belazeren. Mij maken die toppers helemaal niks uit, maar ik zou het vrij zielig vinden dat je het speciaal doet om jullie website te promoten. Andere mensen die samen met jou werken en hier foto's plaatsen halen zelfs zoveel toppers niet als jou iedere keer, met foto's die dezelfde kwaliteit hebben als die van jou en misschien soms nog beter zijn.

Dit is inderdaad een harde reactie, maar ik bekijk hier dagelijks veel foto's. Ik zie hier foto's verschijnen die het ook wel verdienen om dagtopper te worden op facebook eventueel. Daarom dat ik zeg dat je hopelijk de boel niet belazert. Als het eerlijke toppers zijn dan is dat zo en heb ik er ook geen enkel probleem mee.

Als het eerlijke toppers zijn, goed dan. Belazer je de boel, dan zou ik wel graag willen dat je eens diep in jezelf kijkt.
mike_v
Denk dat het meer de combinatie van trekker/machine is @erik9831. Want geef toe, de combinaties van Van Den borne (om de naam toch te noemen), krijgen overal goede commentaar. Dat is hier dus niet anders.
Tel daarbij de kwaliteit van de foto en je krijgt toppers.

Als de trekkers ergens in exact dezelfde formatie stonden, dezelfde licht inval, ..., maar met bijvoorbeeld een rommelige koer op de achtergrond, dan werden er een pak minder toppers aan gegeven. Ferre heeft het geluk dat hij regelmatig de kans krijgt om samen met Jacob op pad te gaan en zo vaker de kans heeft om goede foto's te maken, zoals hier. Mooi in het midden van het grasland, zonder storende objecten in de achtergrond.

En even van over de website: Ferre is degene die zich eigenlijk het minst bezig houd met de website. Daarvoor zal hij de boel dus zeker niet gaan belazeren.
Daarbij heeft Ferre toch wel het 'mooiste' materiaal om bepaalde foto's te maken, zoals de quadcopter bijvoorbeeld.
erik9831
@mike_v Ik val je website niet aan, laten we daar wel duidelijk in zijn. Positief dat mensen dit ondernemen, waardoor het landbouwleven ook onder de aandacht blijft in een positieve manier. Die quadcopter is inderdaad een leuk speeltje om foto's mee te nemen. Die foto's verdienen dan ook zeker een topper.

Ik wil ook zeggen dat ik FerreV niet wil aanvallen omdat hij veel toppers haalt. Ik wil gewoon zeker zijn dat zijn toppers eerlijke toppers zijn.
mike_v
Ik durf met zekerheid te zeggen dat de toppers in alle eerlijkheid bekomen zijn @erik9831 😉 .
Valtra-Fordpower
@erik9831 Er wordt ook meer gestemd tegenwoordig. De Ford 5610 op mijn profiel heeft inmiddels ook al 21 stemmen, iets wat ik in het verleden nooit haalde op een normale foto.
Arrie94
@erik9831 Het roept wel een beetje zo'n vermoeden op, maar de kleurencombinatie en belichting van deze foto is gewoon super...
T.Tanis
Poeh mooie foto 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 939 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!