Foto van een Farmall Onbekend, bezig met poseren.is een FC-N staat er niet bij in de lijst.. Foto is geplaatst door oldtimergek op 11-01-2014 om 19:28:40, met 25 reacties.

Farmall FC-N

16.979 foto's van @oldtimergek

oldtimergek
Foto van een Farmall Onbekend, bezig met poseren.
is een FC-N staat er niet bij in de lijst.

Reacties

akkermopet
@oldtimergek Dat kan kloppen, want het is een Farmall FC-C.
Een Farmall die in Frankrijk is geproduceert.
deere97
Het is inderdaad een FC-N maar die staat er niet tussen dus je hebt gelijk.
@akkermopet Nope, het is een diesel dus eerder een FCD
oldtimergek
@akkermopet moet ik em ff verplaatsen naar FC-C?
oldtimergek
@deere97 het word nog ingewikkeld zo, hahaha
deere97
@oldtimergek Nee dan naar FC-D. Trouwens wel een mooie!
oldtimergek
@deere97 ik heb em verplaatst naar FC-D
akkermopet
@deere97 De Farmall FC-D heeft de brandsofpomp aan de linkerkant zitten, en dat heeft deze niet.
deere97
@oldtimergek Ja ik ook.
akkermopet
deere97
@akkermopet Klopt maar als je goed kijkt heeft deze dat ook. En waarom zou er dan DIESEL op de grill staan?
deere97
De lampen zitten daar ook niet orgineel, die horen tussen de moter en de tank te zitten.
Pico
Beste Allemaal ,
Is een FCN.Deze Farmall werd in 1953 in Frankrijk uitgebracht met een Duitse dieselmotor.Het type motor was voor Frankrijk DF-124 en in Duitsland DD-124.De Farmall FCN had dezelfde motor als de in Duitsland gekend Mc.Cormick-Farmall DF-25A of DF-25T.De trekker Farmall FCN is niet zo lang gebouwd want de Fransen bouwden daarna zelf een dieselmotor.Dit was dan een FCD !
akkermopet
@Pico Heeft deze Farmall de brandstofpomp achter de dynamo zitten?
Pico
Beste akkermopet,
Nee.Deze motor is afgeleid van de U.S Faemalls F12 en F14!
Dit waren Benzine typen of Benzine-Petrolium naargelang de streek waar ze verkocht werden.Deze motoren hadden een magneet-ontsteking (als U aan de voorkant van een F12 of F14 staat aan de linkerzijde). Op die plaats is dan voor de FCN en de DF25A en T type de Bosch dieselpomp geplaatst !
Dus bij de meeste cormick trekkers staat de dieselpomp aan de andere kant ! Dus daarmee dat de dynamo aan de andere kant staat bij de FCN en DF25A en T type tractoren.Ik heb zelf deze tractor ook in de collectie samen met nog 74 andere IH-Mc.Cormick tractoren.

Mvg , Pico
Mvg , Pico
akkermopet
@Pico Bedankt voor de uitleg, weer wat geleerd!
SJB533
Ik, SJB533 en erik9831 hebben dit object verplaatst van Tractoren Farmall Onbekend (Poseren) naar Tractoren Farmall FC-N (Poseren)
SJB533
Ik, SJB533 en erik9831 hebben dit object verplaatst van Tractoren Farmall FC-N (Poseren) naar Tractoren Farmall FC-N (Poseren)
IHC-power
@Pico van waar ben jij?
Pico
IHC-power,
Ik woon in Watou (kort bij de Franse grens).Waarom wil Je dat weten ?
Pico
IHC-power
@Pico omdat je zegt dat je 74 IHC tractoren hebt. Die verzameling wel ik bij gelegenheid dan wel eens komen bekijken, als dat kan. 😄 Wijzelf hebben een verzameling van 42 IH trekkers en tal van machines. Dit is onze website: mccormickihc.tk/
Ik weet niet of ik jou van naam ken? Je mag me altijd per PB eens contacteren. Jij geen foto's van die jouw verzameling?

Groeten,
Rob
Pico
IHC-power,
Had vroeger wel over de 100 IH tractors maar wel weer wat verkocht naar Frankrijk enz...Onlangs nog een FG verkocht met maaibalk terug naar Frankrijk.Heb massa's onderdelen van IH en machine's.Zelfs een aantal getrokken maaidorsers van Mc.Cormick , javalieuse's , maaimachinen , zaaimachines enz.. Af en toe verkoop Ik wel iets of ruil.
Ben niet iemand die mensen wil ontvangen om de tractoren te laten zien.Foto's plaatsen doe Ik niet omdat Ik niet weet hoe het moet.Ik zit veel in Frankrijk waar Ik oude IH tractors en machines opkoop en terug verkoop.
Pico
IHC-power
@Pico Interessant. Als je nog eens wat te koop hebt, mag je me dat altijd laten weten. 😉
Pico
Ja , er komt nog wat binnen in de loop van februari.Een farmall df op 24er wielen (thionville) , farmall fgd2 (2stuks uit verzameling saint-dizier) met werktuigen,enkele gazon en grasmaaiers,farmall d217 met opbouwwerktuigen(merzig)
pico
IHC-power
@Pico Reserveer mij dan maar alvast een FGD-2! 😄 Ik stuur je een PB. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Farmall FC-N ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!