Foto van een Venieri Onbekend, druk bezig met Poseren.hier mijn unieke Venieri C403 . Het rijswerk is aan vervanging toe maar de tijd en financiële middelen ontbreken nog.Graag zou ik informatie will

Venieri C403

89 foto's van @Ferdinanddijkstra

Ferdinanddijkstra
Foto van een Venieri Onbekend, druk bezig met Poseren.hier mijn unieke Venieri C403 . Het rijswerk is aan vervanging toe maar de tijd en financiële middelen ontbreken nog.
Graag zou ik informatie willen hebben van dit trekkertje maar de importeur kan me niet helpen , Wie kan mij helpen ???

Reacties

SJB533
Ik, Allgaier R22 en junior fan hebben dit object verplaatst van Tractoren Venieri Onbekend (Poseren) naar Tractoren Venieri C403 (Poseren)
Minitauro
@Ferdinanddijkstra Zit daar toevallig een Vm 3cilinder dieselmotor in?
@Minitauro ja dat klopt helemaal.
Ben je er mee bekend ?
Minitauro
@Ferdinanddijkstra Dat ben ik ondertussen wel aardig mee bekend, want ik heb er zelf een uit elkaar liggen. Ik wacht op onderdelen. Kun je eens wat foto's laten zien van de motor en typeplaat?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Venieri C403 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!