vervaet van Van Oosten. Foto is geplaatst door klontje op 01-11-2007 om 13:59:39, met 15 reacties.

Vervaet Hydro Trike XXL

klontje
Vervaet van Van Oosten

Reacties

huub
Met zo'n dong kun je mooi wat kuubjes weg rijden..
Siebenga
Totaal 20 a 25 kuub?
huub
14 en 10 dr achter..
magerehein
Kost een paar cent maar dan heb je ok wat
956xlpower
Jep loopt sinds voorjaar hier ook al eentje, werkt wel goed. Nu hebben ze er 6 meterse culter achter de trike en zaaibak voorop en kunnen ze groenbemester zaaien en desnoods tegelijk vloeibaar bekalken. Werkt ook rap met zon ding.
klontje
Maar je moet wel veel tanken doen wil je hem terug verdienen
pekelderboer
Van oosten uit meeden toch??
Fendt916
Splinter nieuw!
mooi ding hoor.
inter-Eric
As het nat is doe je de agterste der af he makkelijker kan nie
Teun81
We zullen zien of dit mooi is hij komt in het voorjaar ff bij ons om te zien hoe dat en of dat hier ook gaat
klontje
Komt van oosten bij jullie?
me
Inter eric : .. als je een geheel hebt ben je compacter en wendbaarder .. en alst nat is kan je dan toch ook halve vrachten gaan rijden wat velen niet kunnen en toch volgooie ! .. wat hiervan zoiezo het voordeel is denk ik dat als je bij sommige klanten niet kan komen met wagen dat het ook zonder kan
mcfjohan
Hmm ze gaan het bij van hal uit proberenn.. maa denk nie dat het wat is bij kleine boeren enzo.. en verder asl het nat is moet je niet op het land komen 😉
marcoMFFAN
Ik, marcoMFFAN en mfcase hebben dit object verplaatst van Tractoren Vervaet Hydro Trike naar Tractoren Vervaet Hydro Trike XXL (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vervaet Hydro Trike XXL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!