Foto van een Hanomag Greif C 115, druk bezig met Poseren.origineel uit folder van een  c115 greif in export kleur.

Hanomag Greif C 115

4 foto's van @Java65

Java65
Foto van een Hanomag Greif C 115, druk bezig met Poseren.origineel uit folder van een c115 greif in export kleur.

Reacties

koen-hanomag
Oh zo hoort de uitlaat kun je hem niet tot net onder de stuurstang een pijp maken?
Java65
Kan maar de elende is dat een twee takt redelijk rookt als hij koud is, dus ik twijfel nog wat ik doe
koen-hanomag
@Java65 dat kan dat hij veel rookt maar wel goed gloeien, je zou hem ook naar boven kunnen maken als dat uitkomt met de stalling
Java65
@koen-hanomag gloeien starten en lopen als een naaimachine, hij rookt nu nog te veel. Hij heeft een jaar of 2 -3 stil gestaan dus brandstof vervuild, filter smerig , enz. Eerst dit even schoonmaken en een keer lekker warm draaien heeft hij nodig. Uitlaat zou naar boven kunnen maar staat niet echt mooi bij deze trekker.
koen-hanomag
@Java65 ja tis maar net wat je mooi vind, zonde dat zon mooie stil staat, staat die r420 dan ook al 2 jaar stil?
Java65
@koen-hanomag weet ik niet maar heb je kans van. Deze man heeft meerdere merken en types ik denk een trekker of 10 . Langzaam aan aan het afbouwen ivm leeftijd. De r420 is ook een mooie complete trekker. De man hield van zo veel mogelijk details bewaren , type plaatjes en dergelijke.
koen-hanomag
@Java65 dat is mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag Greif C 115 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!