Foto van een zitmaaiers John Deere.Het gazon maaien nam te veel tijd in beslag(drink liever bier op zondag) dus hebben we er maar een bij achter gebouwd. De getrokken maaier is aangedreven met de hend

zitmaaiers John Deere

gerben
Foto van een zitmaaiers John Deere.

Het gazon maaien nam te veel tijd in beslag(drink liever bier op zondag) dus hebben we er maar een bij achter gebouwd. De getrokken maaier is aangedreven met de hendel op de dissel. Daarmee bedien je de voor en achteruit, er zitten 2 rij snelheden op. Ook zit er op de dissel een knop om het maai dek aan en uit te zetten.
de getrokken maaier was oorspronkelijk een 3 wieler.

Reacties

RobertvdH
@gerben Dat huis komt mij wel heel erg bekend voor 😉
gerben
@RobertvdH Dat weet ik Robert, Deze foto kreeg ik nog van een ex collega dus die moest ook nog even online.
RobertvdH
@gerben Ga je komende zomer die kant ook nog weer op?
gerben
@RobertvdH Dat is wel de bedoeling ja, heb vorige week visa aangevraagd als ik die krijg dan ga ik per 1 april aan het werk. Ik heb vrienden wonen in laird op de feitsma heifer farm dus daar zal ik nog wel paar keer op bezoek gaan. Die jonge die werkt voor don Feitsma en doet daar voeren, toen ik in 2012 voor Feitsma werkte woonde ik daar ook op het erf in die trailer toen woonde hun in het huis zodoende ben ik ermee bevriend geworden. die jonge is ook van nederlandse afkomst Ruud van Vlerken heet die, misschien ken je hem wel.
RobertvdH
@gerben Ruud heb ik nog niet ontmoet maar dat zal ook nog wel een keer gebeuren. Zijn vriendin heb ik wel ontmoet in de bar in Laird 😃 😃 😃 en dat was wel lachen!
fendt712
He robert ik zie dat je in bow Island woont bij wie werk je dan of heb je eigen bedrijf daar
gerben
@RobertvdH Met Tiana naar de bar is altijd interessant, heb haar al heel vaak uitgelegd dat ze beter kan stopen met drinken. Ik heb er in 2012 nog bij in gewoont in het grote huis omdat de trailer te vol raakte en afgelopen zomer ben ik er ook nog 3 weken geweest. Heb toen 2 weken voor John Neufeld gewerkt misschien ken je die ook wel?
RobertvdH
Quote @gerben:
heb haar al heel vaak uitgelegd dat ze beter kan stopen met drinken

Oke, dan zijn we dat wel met elkaar eens 😄
Ik ken John Neufeld niet persoonlijk maar zijn business wel omdat hij ook het mest verspreiden doet voor m'n maat in Laird.
gerben
@RobertvdH bedoel je lichtenberg? daar ben ik ook nog wezen strooien en 2012 kuil aanrijden voor Feitsma. bij hun kun je goed zijn krijgt alteid bier en wat te eten.
gerben
Bij hun heb ik nag vast gestaan in de stal met de meststrooier.
RobertvdH
@gerben Ja bij Henk en Erik kun je best zijn maar ik bedoel Riks.
RobertvdH
Quote @fendt712:
he robert ik zie dat je in bow Island woont

Dat klopt, al voor 13 jaar en ik werk voor mijzelf.
gerben
@RobertvdH Ja bij hem ben ik 1x wezen buurten, vond het wel grappig dat ie op klompen liep.
RobertvdH
@gerben Oh ja die hef al helder op wat klompen versleten in z'n leven.
fendt712
Waar zit je in bow Island dan ik heb daar ook gewerkt en in Vauxhall

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de zitmaaiers John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!