Foto van een John Deere Cultivator, bezig met poseren. Zo!! De voorste twee schijven-sets er weer aan zitten. Begint er weer op te lijken.

John Deere Cultivator

Foto van een John Deere Cultivator, bezig met poseren. Zo!! De voorste twee schijven-sets er weer aan zitten. Begint er weer op te lijken.

Reacties

allis man
Prachtige schijven eg horen die wielen origineel er onder.
Gerrit GBo
@allis man bedankt!! Wielen horen er origineel onder. 😄
allis man
@Gerrit GBo Ok Gerrit het schiet mij binnen dat er een cilinder er tussen kan. Dar was origineel bij een JD werktuig.
Volgens mij heb jij dat ook.
Gerrit GBo
@allis man Klopt! He hem er ook bij gelukkig. Zie onderstaande foto. Tijdens het monteren is een ratel echter handiger zodoende 😄
Gerrit GBo
Trouwens heel verschil met een jaar geleden 😄
allis man
@Gerrit GBo Knap werk, we hebben zelf AC schijven eg alleen niet zo mooi al die van jouw.fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/…
Gerrit GBo
@allis man Die van mij was eigenlijk ook helemaal versleten, die van jou niet zo te zien! Mooie combinatie!

Wat een prachtige rups!! Lijkt me geweldig om daar mee te spelen!!
allis man
@Gerrit GBo Ja inderdaad een mooi speeltje. deze eg is niet erg versleten ik heb uit zeeland is ooit nieuw verkocht in Nederland.
Volvo--BM
Daar kan de BM leuk mee gaan spelen!
Gerrit GBo
@Volvo--BM Of de Fordson, qua pk's past dat wat beter.
Volvo--BM
Zit er veel verschil tussen qua pk's?
Gerrit GBo
@Volvo--BM Best wel, de Fordson zo'n 58 pk en de Volvo een 20 pk meer, en de Volvo is echt een sjouwer. Moet zeker met de Volvo wel een beetje uitkijken dat je de boel niet krom trekt 😄
Volvo--BM
@Gerrit GBo wat bedoel je met sjouwen en met krom trekken? Zo'n zweeds bonk ijzer trek je toch niet zomaar krom? En wat betreft kwaliteit is een engelse toch niet bar betrouwbaar, of geldt dat alleen voor auto's?

Edit: Je bedoelt zeker de machines die er achter hangen? Dus de volvo is wel de echte krachtpatser ondanka 20 pk minder?
Gerrit GBo
@Volvo--BM Ik bedoel krom trekken van de machine inderdaad. De Volvo die ik heb heeft 20 pk MEER en niet minder als de Fordson Super Major.
Volvo--BM
@Gerrit GBo oo srry, heb ik helemaal verkeerd gelezen. Dacht dat de fordson de krachtpatser was. Srry voor mijn lompheid, het is al laat 😃 Toch bedankt voor de info. Vind het altijd weer leerzaam zo'n avondje op deze site!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Cultivator ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!