Foto van een New Holland T 7040, bezig met gras inkuilen.. Foto is geplaatst door Fendtvent94 op 17-02-2014 om 08:58:32, met 9 reacties.

New Holland T 7040

Fendtvent94
Foto van een New Holland T 7040, bezig met gras inkuilen.

Reacties

Deere Hunter
Mooie foto!
Baltus_steyr
@Fendtvent94 Die wagen lijkt op een Miedema Presto, en is dit ergens in Canada? Best grote trekker voor zon wagentje. Mag je zeker wel met beleid laden anders laad je de hele opraapwagen aan puin!.
Fendtvent94
@Baltus_steyr

Dat heb je helemaal goed. Ja, Sussex, New Brunswick. Het is inderdaad wel een grote trekker voor dit formaat wagen, maar lang niet gek daar in de bergen/heuvels. Tegen de heuvel op kun je altijd nog terug shiften, maar berg af is het pure noodzaak om het spul heel beneden te krijgen. Tandem is ook verbreed en er wordt heel het jaar rond met dubbel lucht gereden in verband met kantelen.
Baltus_steyr
@Fendtvent94 Hoe komt zown opraapwagen in Canada terecht dan? Meestal is het toch wel (als het import voor Canada is) een Schuitemaker wat als opraapwagen gebruikt/geimporteerd wordt!!. Gaat het wel goed met deze presto?gaat niet om de haverklap stuk?
Fendtvent94
@Baltus_steyr

Deze wagen is gewoon in Nederland gekocht en door de eigenaar zelf naar Canada gehaald. De reden hiervoor zou ik niet weten. Wel waren er plannen om in de toekomst een Pottinger wagen aan te schaffen.
Stuk? Nee, dat gebeurt gelukkig niet vaak. Ook onderdelen moeten uit Nederland komen, daar gaat nogal eens wat tijd over heen. Vanwaar deze vraag? staan deze wagens hier om bekend?
Baltus_steyr
@Fendtvent94

nauw omdat je er nog best wat pk's voor het staan!. Worden pottinger wagens daar veel verkocht?
Fendtvent94
@Baltus_steyr

Dat is gewoon weten wat je doet. Alles kan kapot natuurlijk. Die pk's zijn pure noodzaak daar in de heuvels.
Nee, die zie je er helemaal niet. Andere merken ladewagens ook niet overigens. Getrokken hakselaars zie je er het meest.
Baltus_steyr
@Fendtvent94 ik ben een half jaartje in alberta geweest, in rocky mountain house. Ja een grote trekker is daar absoluut niet overbodig. Waar ik was zag je nog wel is een hakselaar. En de schuitemaker opraapwagens zag ik zo hier en daar nog wel te koop staan. die kwamen wel in zeg maar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7040 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!