Een paar drains doorspuiten. Foto is geplaatst door dlok op 25-02-2014 om 20:40:35, met 7 reacties.

Fendt 718

dlok
Een paar drains doorspuiten

Reacties

Ritchie
Ben je in DK op stage?
dlok
@Ritchie nee ga daar van het zomer drie maand werken. Vorige week een "proefweekje" gehad. Even kijken hoe dat daar zat enzo, bevalt heel best.
Ritchie
@dlok

Oké, bij bekenden of via school o.i.d.? Lijkt me wel erg gaaf ja, hoop in de toekomst ook nog eens die kant op te gaan (Zweden e.o.) 😉
dlok
@Ritchie nee gewoon een willekeurig loonbedrijf toen ik aan het googelen was. Heb gebeld en toen mocht ik daar werken. Zweden is ook heel mooi!
Ritchie
@dlok

Dat is wel erg gaaf... 😉 Respect ! Gewoon gebeld? Ja, ik neem aan dat ze daar allemaal wel redelijk Engels spreken, dus dat is ook wel heel makkelijk.

Zweden is weer een stuk extensiever volgens mij, Noorwegen helemaal. Denemarken is net als Nederland volgens, alleen iets grootschaliger vaak.

Zijn die maanden in je vakantie? Of gaat dat niet bijten met je opleiding?
dlok
@Ritchie ja heb een paar bij langs gebeld, eerst geprobeert via de mail maar daar reageren ze nooit op. Dus dan maar zo. Inderdaad extensiever, volgensmij halen ze daar ook niet zo veel gras van een bunder als hier. Ja dat is na mijn examens dus jeb genoeg tijd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 718 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!