Foto van een Mc-Cormick Onbekend.beetje verrot. Foto is geplaatst door mestyle op 01-03-2014 om 09:53:04, met 7 reacties.

Mc-Cormick Onbekend

mestyle
Foto van een Mc-Cormick Onbekend.beetje verrot

Reacties

Deutpowerxxl
Ja dat denk ik ook
mestyle
Is eem kijken of er nog weer wat van te maken is. maar heb nog een kop liggen die zag er iets minder erg uit en is ook weer goed gekomen. hij is nu vooral nog vies maar niet gebarsten of iets
IHC-power
Dat lijkt me nog goed te komen. De zuigers zitten anders wel stevig vast in de bussen precies... Lijkt me toch dat ie water binnengekregen heeft.
mestyle
@IHC-power

de fotos goed ontvangen??
kop ben ik niet bang voor kleppen zitten niet vast dus dat scheelt en heb hem net al wat opgepoetst en dat ziet er allemaal nog redelijk uit. 1 verstuiver er al uitgehaald en die werkt ook nog prima. de plunjers van brandstofpomp nog even bekeken en die zien er op het oog ook nog mooi uit. zuigers ben ik mee bezig los te halen maar dat zal nog wel even duren maar dat geeft niet. wat ik persoonlijk denk is niet dat er wat in gekomen is ( koppakking was nog heel en geen doorstroom plekken op te zien) er zat wel diesel in en ik weet niet hoe het daar mee is maar van benzine weet ik dat dat vocht aantrekt als dat met diesel net zo is komt het denk ik daar door blok heeft wel 10 jaar stilgestaan he 😛
IHC-power
@mestyle heb ze ontvangen. Ik bekijk ze straks! Ben zelf aant sleutelen nu. 😛
mestyle
Ik zo nu en dan ook 😛 maar prut moet beetje inwerken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Mc-Cormick ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!