Foto van een PZ Strela, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Niek123 op 01-03-2014 om 17:19:48, met 7 reacties.

PZ Strela

31 foto's van @Niek123

Niek123
Foto van een PZ Strela, bezig met poseren.

Reacties

Niek123
erik9831
Mijn excuus voor de late reactie 😄

Hij staat verkeerd gemonteerd aan de trekker. Volgens de handleiding mag je de topstang/3de punt niet op die plek aankoppelen. Hij zou blijkbaar moeten vast hangen aan het gat naar beneden. Zoals beschreven staat op volgende link op pagina 6 van de handleiding. Zou dit een verschil maken denk je ?

Heb net zo eentje aangekocht, maar mijn systeem is anders, ik heb die schuine kant niet.

nl.scribd.com/doc/102384255/…
Niek123
@erik9831 Hallo Erick, dan heb je een goede machine gekocht want bij mij werkt hij nog altijd perfect! Alleen de veertjes vervangen is een geplaar. Ik heb hem ook wel eens in het onderste gat gedaan, maar het maakt bij mij eigenlijk weinig verschil dacht ik zo.
Ik heb een hydraulische topstang aangeschaft omdat ik hem alleen kan heffen met een korte topstang en alleen kan draaien zodat de tanden niet in de grond slaan met de topstang wat langer.
erik9831
De veertjes, blijkt een kinderziekte te zijn wel 😃

Bij diegene die ik nu heb gekocht zijn ze ook allemaal te vervangen. Staan ook allemaal naar beneden. Zal er binnenkort wel eens een paar foto's van plaatsen. Is eigenlijk vrij mooi origineel gebleven.
Niek123
@erik9831 heb je hem al gebruikt? Ik vind met harken als je hem dan optilt komen de zwadborden tegen de tanden aan dus je kunt hem niet op tillen onder het harken. (zo is het bij mij in iedergeval)
erik9831
Ik heb hem nog niet helemaal getest, zal ik eens proberen ook en het je weten te vertellen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de PZ Strela ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!