Foto van een PZ CM 185.zo was die toen ik hem kocht. Foto is geplaatst door rickrenault op 02-03-2014 om 10:58:07, met 3 reacties.

PZ CM 185

242 foto's van @rickrenault

rickrenault
Foto van een PZ CM 185.zo was die toen ik hem kocht

Reacties

erik9831
Wat kan ik zeggen ... Wat een transformatie 😄

kan zijn dat ik ook eentje koop volgend jaar of zo, maar ik zou het in deze staat laten staan. De schrik om hem op te maken zullen we het maar noemen 😄 Hoelang ben je er ongeveer aan bezig geweest ?

Ik ben namelijk iemand, als ik ergens aan begin dan ben ik uren en uren bezig om het zo perfect mogelijk te herstellen. Vrouw moet mij soms nog eens terecht wijzen op andere belangrijke dingen, zoals zij zelf en de kinderen 😄

Ik kan zonder problemen een ganse dag bezig zijn met de auto te kuisen bijvoorbeeld ...
rickrenault
@erik9831 herkenbaar haha ik ben er ook zo tot twaalf uur mee bezig dat vergeet ik de tijd ik ben er ongeveer een 5 dagen mee bezig geweest eerst nieuwe beplating lassen enz daarna schuren spuiten en nu zal ik vanmiddag denk ik het kleed er weer om maken achteraf zie je wel weer wat dingen wat ik beter anders had kunnen doen maarja dat weet ik dan weer voor de volgende keer ik laat hem nu mooi zoals die is
hij komt nog te koop waarschijnlijk alleen wil ik er eerst zelf nog een paar keer mee maaien

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de PZ CM 185 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!