Foto van een Weidemann T4108

Weidemann onbekend

Trekkert1986
Foto van een Weidemann T4108 "micro-verreiker", bezig met balen tillen.

Reacties

erik9831
Hmmm hier zou ik toch schrik op krijgen ... dit kantelt niet of is het net mogelijk of gaat het echt vlot ?
Loeideutz
@erik9831 Het is maar een baal hooi.
erik9831
@Loeideutz Ok, maar je hebt toch van die Avant en andere minishovels die een hoop geld kosten en maar iets van een 200 of 400kg maximum van de grond afkrijgen en nog groter zijn ook.

Ok net gezien, hij kan 800kg omhoog nemen. Een mooie hoop dus.
Loeideutz
@erik9831 Ik vrees dat deze met 500 kg ook wel aan zijn top zal zijn. Maar misschien kan @Trekkert1986 dat wel uit leggen.
Trekkert1986
Kan 800 kilo tillen volgens:

weidemann.nl/telescoop/show/…
Trekkert1986
Maar dan dnek ik wel recht omhoog, niet als je de hefarm horizontaal uitschuift...natuurlijk ...
Vondiep
Zon barrel moet je nooit kopen weet er alles van. Voor een molshoop sta je al te slippen
mike_v
@Vondiep,
Tis maar net waarvoor je hem nodig hebt. Zoals op de foto, voor een (hobby) paardenhouder, en moet je eens één keer in de week zo'n baal nar beneden halen, is het zat genoeg.
erik9831
@Vondiep Ik zou het nog durven kopen. Het is zoals @mike_v zegt, het is te zien waarvoor je het nodig hebt.

Als we klinkers leggen, gebruiken we nu een kubota 2530 met frontlader. Als we daar 250kg stabilise in doen, dan komt hij achteraan al bijna omhoog. Eenmaal op de plek aangereden, kunnen we altijd maar vooraan afkappen en moeten we het nog met kruiwagens een paar meters herleggen. Met dit type zouden we het op de juiste plekken kunnen verdelen, wat dus tijdswinst oplevert en minder arbeidsintensief is. Nu heb ik hier ook soms groenafval dat ik van klanten bij heb en snel thuis aflaad. Met de kubota met frontlader kan ik dit er niet meer opkrijgen omdat hij ook al niet hoog genoeg komt. Men aanhanger is te hoog. Met dit en de grijperbak zou dit probleem dan ook wel weer opgelost zijn. Alleen maakt de prijs voor zulke dingen het meestal wel een beetje minder leuk. Zal waarschijnlijk ook wel minimum 30.000€ of zo zijn.
huub
@Trekkert1986 heb je deze foto's zelf gemaakt?
Trekkerman Tom
@huub Ik vermoed van niet, aangezien de scenery van deze foto's wel erg veel lijkt op die van de foto's die Weidemann gebruikt in de Weidemann Magazin uitgave 02/2013.
Trekkert1986
Nee ik heb het van de website ! Zijn erg duitse foto's vind ik eigenlijk... dus zal wel door de fabrikant gemaakt zijn die fotos

ik keek hier verreiker.blogspot.nl/2014/02/… en toen kwam ik op allerlei foto;s van dat apparaatje Als het goed is had ik ook de bron vermeld...
huub
@Trekkert1986 beter maak je de foto's zelf, er zijn fotografen die er erg moeilijk over doen.

In dit geval heeft Weidemann denk ik de rechten van de foto's en zullen ze niet zo moeilijk doen.
Trekkert1986
OH.. daar heb je wel een punt @huub Maar ze staan ook gewoon op websites ... enzo dus zal ook wel voor reclame gebruikt worden. Dus denk niet dat ze me aan zullen klagen 😛 En anders haal ik ze weg als het moet 😄

Hier een video. ik vind niet dat hij goed kan werken ermee, maar oke. video is gemaakt door Weidemann en staat openbaar op youtube :):)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Weidemann onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!