Op stage in Canada van de zomer met de Agco RT120A  haver en erwten maaien. Foto is geplaatst door rickroest op 12-03-2014 om 12:25:12, met 9 reacties.

AGCO RT 120

rickroest
Op stage in Canada van de zomer met de Agco RT120A haver en erwten maaien

Reacties

Oldtimer-fan
Agco?
rickroest
Ja kon hem niet bij het goede merk plaatsen. kon geen map maken gaf hij aan dus dan maar zo
rickroest
Ik, rickroest en Jasperfendt hebben dit object verplaatst van Tractoren Onbekend (Gras maaien) naar Tractoren AGCO RT 120 (Gras maaien)
caseboy
Ik vind ze best mooi, die oranje mf's aka agco's
Baltus_steyr
@rickroest

waarom maaien ze dit niet met zown bek wat aan de combine hangt, dan heb je lang niet zo veel verlies!!!. Ik ben ook in Canada geweest.
rickroest
@Baltus_steyr
Simpel weg om de reden dat de boer waar ik stage liep alles zoveel mogelijk zelf wil doen. Hij had niet zon maaier omdat hij normaal dit niet verbouwd, en hij vindt deze maaier mooier werken in de luzerne.
rickroest
@Baltus_steyr
waar ben jij in canada geweest dan? ook in ontario?
Baltus_steyr
@rickroest

Nee ik ben in Alberta geweest. Bij die boer waar ik was deden ze het eerst ook met een getrokken maaier met rollen kneuzer. Te veel verlies. Toen hebben ze uiteindelijk zown combijn bek gekocht. En getrokken versie. Dan heb je niets geen verlies mooiere dikkere zwillen . Kan makkelijk uit zown bek!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de AGCO RT 120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!