Foto van een Fiat 540DT, bezig met proefdraaien voor het noodstroomaggregaat.. Foto is geplaatst door fiatjuh op 13-03-2014 om 21:00:04, met 11 reacties.

Fiat 540DT

2.606 foto's van @fiatjuh

fiatjuh
Foto van een Fiat 540DT, bezig met proefdraaien voor het noodstroomaggregaat.

Reacties

fiatteam
En gelukt ?
fiatjuh
Ja hoor ,alleen wel goed in de gaten houden,het aggregaat is niet electronisch geregeld,dus geen computer erop aanzetten of tv,maar dat is geen ramp
fiatfan
Mooi werk! jammer dat je geen 540E aftakas hebt. als je lang moet draaien is het toch wel een grote herrie rond huis..
samie
En trekt hij het goed? wij komen juist toe met 60pk
fiatjuh
@fiatfan Klopt Marcel,hij moest toch bijna voluit draaien voor het aggregaat ,komt ook nogal precies ,zeker ook omdat dit aggregaat niet electronisch geregeld is. Dus geen computer of andere gevoelige apparatuur erop laten draaien. Weet niet of de Fiat 45-66 met z`n 1000 toeren aftakas trekt,moeten we eens proberen. Als ie dan maar rond de 1500 motortoeren zit zou het kunnen.
fiatjuh
@samie Ja hij trok het best,aggregaat is 20 KVa. Wel zakte ie iets toen de koelcel aansprong
samie
@fiatjuh ja kan ik goed geloven de onze is 23 KVa en als de pomp aanschiet zakt die ook goed
fiatjuh
@samie Ja ik hoorde het binnen toen het gebeurde. Aan de andere kant mag ie ook weer niet te snel draaien volgens de electricien. Bij te hoge spanning kan je je meterkast opblazen,of in ieder geval schade veroorzaken,dan ben je verder van huis. We kopen er ook een metertje bij om de spanning te meten voor de zekerheid
samie
@fiatjuh ahn bij ons staat er een metertje op die je gegenereerde spanning weergeeft
fiatjuh
@samie Dat is inderdaad wel zo handig. Die van jullie zal dan denk ook wel jonger zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 540DT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!