Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 7230, bezig met bemesten.. Geplaatst door Deutz7230 op 21-03-2014 om 08:54:46, met 8 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron TTV 7230

Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 7230, bezig met bemesten.

Zelf uw fosfaatrechten kopen of verkopen??

Fosfaatrechten zijn nu het nieuwe melkquotum, bekijk hier actuele vraagprijzen en het aanbod.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

Siebenga
Mooi spul!
fendt 410
Mooie foto en een hele mooie combi
ljdekker
@Deutz7230 zit er ook een toprdukcilinder aan de tank?
Deutz7230
@ljdekker Ja die zit er ook op.
ljdekker
Zou je eens een foto kunnen maken van de constructie hoe dit aan de trekker zit? Wij hebben/hadden ook een topdrukcilinder aan onze 6190 TTV maar daar hebben we wat problemen mee gehad. Je mag mij het ook wel via de mail sturen als je dat liever wilt.
Deutz7230
@ljdekker Dat is bij ons heel simpel opgelost, gewoon door het gat van de topstang. Waar je normaal gesproken de topstang bevestigd doe je nu de topdrukcilinder. Bij een hondengang tank kan dit niet, dan moeten de draaipunten boven elkaar liggen.
ljdekker
Zo`n constructie hadden wij dus ook aan de 6190, maar bij Kaweco zit de topdrukcilinder nogal hoog. DIng heeft tot 2 keer toe het blok van de topstang kapot gedrukt. Daarom was ik wel benieuwd naar hoe deze constructie bij jullie zit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 7230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!