Foto van een Same Atlanta 45, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door johndeere920 op 29-03-2014 om 19:29:19, met 8 reacties.

Same Atlanta 45

johndeere920
Foto van een Same Atlanta 45, druk bezig met Poseren.

Reacties

Minitauro
@johndeere920 Leuk trekkertje hoor, ziet er netjes uit. Vette luchthoorn, daar blaas je zo iemand mee omver...
johndeere920
@Minitauro bedankt ben dr ook blij mee altijd sleutel aantikken lopen. Valt mee met de luchthoofn compressor is te klein daar komt nog een ander op
Minitauro
@johndeere920 Dat zwarte frame aan de voorkant kan je dat wegkantelen i.v.m. de motorkap open doen?
En wat voor maat achterbanden heb je erop gezet, want zo te zien passen ze maar net?
johndeere920
@Minitauro ja dat frame is uitklapbaar. Is dacht ik gebruikt voor aardappelkisten ofzo op te zetten. Achter is 14.9r26 die maat zat er al op toen ik hem kocht alleen vielen deze nieuwe een stuk groter uit. Vond ik ook al raar.
Minitauro
@johndeere920 Hij ziet er toch compleet uit zo, leuk ding.
johndeere920
@Minitauro bedankt!! Due van jou ook trouwens
Minitauro
@johndeere920 Ook bedankt! Ik heb er nog steeds veel plezier van, hij maakt een hoop klusjes lichter en houd het langer vol dan ik.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Atlanta 45 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!