Foto van een John Deere Cultivator, bezig met poseren. Best breed achter de Major :-). Foto is geplaatst door Gerrit GBo op 06-04-2014 om 11:05:51, met 10 reacties.

John Deere Cultivator

412 foto's van @Gerrit GBo

Gerrit GBo
Foto van een John Deere Cultivator, bezig met poseren. Best breed achter de Major 😄

Reacties

JD3010
@Gerrit GBo Succes ermee en gas erop. 😄
Gerrit GBo
@JD3010 Al gedaan 😄
JD3010
@Gerrit GBo O, die had ik dus even gemist. 😉 Ging het goed?
Gerrit GBo
@JD3010 In 2 hoog ging het mooi, was ook mooi land, niet gortdroog maar ook niet nat, goede grip. De schijven liepen er ook mooi door
Volvo--BM
Zo! Die is aardig breed ja. Mogen best breedtebordjes op. Geloof best dat het nu nog moeilijk is om door een woonwijk te rijden. Of valt dat wel mee?
Gerrit GBo
@Volvo--BM Woonwijk moet maar niet inderdaad, is ongeveer 3,5 meter, das niet handig 😄 Op een zandweggetje gaat het nog een keer 😉
Volvo--BM
@Gerrit GBoWat een ding joh, een caravan is er niks bij 😃 Ik hoop dat je geen gezeur krijgt met de politie. Maar het resultaat mag er wezen, en het is zo wel een super combi!
Gerrit GBo
@Volvo--BM Dank u!
H4 B25
Mooie combinatie 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Cultivator ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!