Cabine van onze 6550 die inmiddels alweer een poosje weg is.. Foto is geplaatst door MaartenMandemaker op 08-04-2014 om 20:48:03, met 16 reacties.

Landini Interieur

MaartenMandemaker
Cabine van onze 6550 die inmiddels alweer een poosje weg is.

Reacties

daan knol
@MaartenMandemaker Die ziet er wel veel beter uit dan onze 7550
JovisL6550
Haha ja dat is voormij ook het oude en vertrouwde beeld, die van ons is drie jaar geleden naar polen gegaan
jammer maar hij was hellemaal op meer dan 15000uur op de klok en bijna nooit gebreken alleen op het laatst.
MaartenMandemaker
Ja was nog een hele nette trekker. Had ook nog maar 5000 draaiuren. Mankeerde nooit wat aan. Trekker was van 1987. Je moest hem qua roesten op het plaatwerk wel in de gaten houden, maar dat is bij alle oudere trekkers wel zo.
boegie
Zo, dat ziet er goed uit!
JovisL6550
Oke in 1987 hadden ze volgesmij al betere lak
die van ons was van 1985
we hebben ook vroeger een 7550 2wd gehad en die was ook van 1987 dacht ik en die had al de beter lak die ook gebruikt is voor de 80 serie
trouwens wel toevallig dezelfde stoel zo te zien
aangezien die niet orgineel is.
MaartenMandemaker
@boegie Dank je, hij heeft een hele nette 1e baas gehad en wij hebben er ook 16 geprobeerd goed op te passen 😄
MaartenMandemaker
@JovisL6550 Oke deze was van april 87, dus 1 van de laatste 50 serie's. De lak was nog spiegelglad. We zetten ze wel ieder winter in de was. We hadden er een KAB luchtgeveerde stoel in gezet. Dat zit toch stukken beter als de standaard stoel.
daan knol
@MaartenMandemaker Onze is van 84 maar wordt zegmaar 'lomp' mee omgegaan, nooit een stoffer er door en staat jaarrond voor de blokkenwagen en dan met aardappelvezels iets te veel gas geven zodat er rodzooi op de spatborden licht die er nu bijna niet meer zijn want je kijkt er dwars door heen
Ritchie
Haha, bekend beeld idd. Alleen de toerenteller en tankmeter zijn veranderd zo te zien, in vergelijking met '84 😄 Ziet er echt super uit, zeker omdat deze nooit opnieuw is bekleed ofzo.
frank_mf
Quote @MaartenMandemaker:
KAB luchtgeveerde stoel in gezet
Ooh okee, die zat ook in onze 4235 toen we die nieuw kochten. We hebben er nu de Grammer Maximo Comfort in zitten uit de 5435 die we vorig jaar hebben gekocht, die zit toch stukken beter dan die KAB stoelen zitten vind ik. Maar kan ook aan het type liggen misschien.
MaartenMandemaker
@Ritchie Ja was een nette trekker. Had ook nog maar 5000 draaiuren trouwens. Bekleding was allemaal gewoon heel, behalve achter de stoel, omdat de stoel daar soms tegen aan kwam. Had de cabine zelf wel extra geisoleerd.
MaartenMandemaker
@daan knol Dat is wel zonde ja. Ze zijn wel vrij gevoelig voor roest. Als je ze netjes wilt houden moet je er wel op tijd bij zijn met bijwerken.
MaartenMandemaker
@frank_mf Klopt die grammer stoelen zitten weer beter dan die kab stoelen. Maar voor half jaren 90 was die kab stoel een fijne. Iig stukken beter dan een mechanisch geveerde. In de 4270 zit origineel een maximo, en in de 399 hebben we zelf een maximo gezet. Zijn gewoon hele fijne stoelen.

Wat heb je nu in de 5435 zitten dan?
frank_mf
@MaartenMandemaker daar is bij aanschaf een Maximo comfort plus in gekomen. Die stelt get gewicht zelf in. Dat wilde pa graag omdat het de hoofdtrekker is en omdat die functie ook al standaard in de stoel zat van de Case.
daan knol
@MaartenMandemaker Probleem is dat ik de enige ben die hier thuis 'netjes' met trekkers om gaat of je moet soms stage lopers hebben die er netjes mee omgaan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!