Foto van een Mc-Cormick schijveneg NR9A, bezig met poseren.Aan het IHC logo te zien van voor 1945. Foto is geplaatst door HarmBoer op 09-04-2014 om 17:20:43, met 9 reacties.

Mc-Cormick Schijveneg

HarmBoer
Foto van een Mc-Cormick schijveneg NR9A, bezig met poseren.Aan het IHC logo te zien van voor 1945

Reacties

allis man
@HarmBoer Die is nog mooi compleet. Ik heb zon soort schijven eg alleen een Allis Chalmers van de zelfde bouwjaar.
Minitauro
@HarmBoer Leuke oude schijveneg.
HarmBoer
@allis man Waarschijnlijk meegekomen met de Marschallhulp,de mijne in elk geval wel volgens de vorige eigenaar.
allis man
@HarmBoer Dat is goed mogelijk , die van ons heeft altijd in Zeeland werkzaam geweest. Heb jij ook nog transport wielen er bij?
HarmBoer
@allis man Nee dat heb ik niet,jij wel dan ? ik ben benieuwd hoe dat er uit ziet.De vorige eigenaar had hem tientallen jaren niet meer gebruikt en liet hem ter plekke liggen tot een volgende keer,en dat was ook goed te zien.
IHC-power
Mooi! Deze zie je niet vaak!
dickt
Ik, dickt en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Mc-Cormick Ploeg (Poseren) naar Machines Mc-Cormick Schijveneg (Poseren)
allis man
@HarmBoer Ik Heb geen duidelijke foto van, Maar er zitten 4 massieve rubberen wieltjes er onder die kun je er onder scheppen. en dan lift je de schijven eg met de hand op. dit is niet origineel van fabriek uit maar het werd vroeger zo vaker gedaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick Schijveneg ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!