Foto van een DAF CF, bezig met poseren. SuperDik!!. Foto is geplaatst door jd2130fan op 12-04-2014 om 20:20:53, met 5 reacties.

DAF CF

jd2130fan
Foto van een DAF CF, bezig met poseren. SuperDik!!

Reacties

zenotrac1
Truckfan ?
ValtraT202
@zenotrac1 Zeur niet zo vind dat vrachtwagens wat met deze sector te maken hebben hier gewoon op mag
erik9831
@jd2130fan Inderdaad, zoals Zenotrac1 zegt.

Sinds enkele weken is er een nieuwe site opgericht die zich enkel richt op trucks. Is een site die ook gerund word door beheerders die Tractorfan hebben opgericht.

Vanaf de dag dat truckfan opgericht geweest is, of van start gegaan is, werd ons gevraagd om onze foto's van trucks daar te plaatsen.

Je kan heel simpel naar truckfan gaan. Als je helemaal naar boven scrolt, dan zie je links bovenaan 'truckfan' staan en dan hoef je daar enkel op te klikken. Een nieuwe account aanmaken is niet nodig, je behoudt dezelfde account als op Tractorfan.
jd2130fan
Bedankt voor de tip 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de DAF CF ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!