Foto van een International 5488, bezig met trekkertrekken. TT Schijf 2014. Foto is geplaatst door tractorquintentje op 14-04-2014 om 20:01:01, met 13 reacties.

International 5488

tractorquintentje
Foto van een International 5488, bezig met trekkertrekken. TT Schijf 2014

Reacties

Glenn IH
Prachtig spijtig dat die 5488 nooit zijn ingevoerd zijn geweest in belgië
tractorquintentje
@Glenn IH die mening deel ik volledig! T'zijn echt prachtmachines met hoop pk's. Volgens mijn bronnen zijn er nieuw 2 geleverd in nederland, de bovenstaande aan abh kromstrijen. De andere rijdt ergens trekkertrek in noordelijker nederland volgens mij... Er zou er in belgie ook een nieuw geleverd zijn, maar god mag weten waar die terecht gekomen is...
Glenn IH
Zijn die dan ingevoerd geweest want mijn vader zecht van niet
tractorquintentje
@Glenn IH dat durf ik niet zeggen, maar @sjb533 of @mickheijboer kan je vast wel een antwoord geven op je vraag 😄
SJB533
@Glenn IH Jep, zijn wel geïmporteerd
Martin Holland
Allemachtig, wat is die mooi!
mickheijboer
@Glenn IH Deze heeft altijd in nederland gereden en zijn andere maatje precies de zelfde is nieuw in belgie verkocht
Glenn IH
Ik heb het aan mijn vader gevraagd en die vertelde dat wij vroeger naar die 5488 zijn gaan zien die in belgië staat want die stond te koop. De eigenaar vertelde ons dat die was ingeschreven met de papieren van een 1056. Ik heb er nog wel een foto van ik zal die er ook eens opzetten als ik tijd heb.
tractorquintentje
@Glenn IH Mooi zo, ben wel benieuwd, ik gok dat de 5488 idd nooit in België, maar in Nederland geïmporteerd is en verkocht in België, waardoor er in België simpelweg geen papieren voor te krijgen zijn...
Martin Holland
Van wie is deze schoonheid eigenlijk?
valmet6400power
@tractorquintentje @SJB533

Die andere rijdt indd in de kop van Noord Holland!
DEUTZ-D6507C-FAN
Wat een biest

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 5488 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!