In 1984 werd te Pittem (B) een éénmalige tractorpulling georganiseerd door de Belgische firma Deverol. Deverol is verdeler in stukken voor landbouwmachines en hield als reclame stunt een tractorpull

Renault 981

MMaarten
In 1984 werd te Pittem (B) een éénmalige tractorpulling georganiseerd door de Belgische firma Deverol. Deverol is verdeler in stukken voor landbouwmachines en hield als reclame stunt een tractorpulling waarbij enkele genodigde tractoren mochten meedoen.
Er werden 17 merken uitgenodigd door Deverol, waarvan telkens twee type's waren. Onder andere deze Renault 981 waarmee loonbedrijf Casier uit Zarren (B) kwam aanzetten.
Dankzij de toemalige eigenaar en sichter van Deverol, Luc Demarez hebben we een prachtige film kunnen digitaliseren van die tractorpulling, waar ook special tractoren aan deel namen, waar onder ook enkele Nederlandse rijders.
Deze film kan u nog steeds bekijken op deoudedoos.be/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 981 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!