Foto van een Claas Ranger, bezig met voeren. Geleend van Bos Mechanisatie toen onze eigen trekker stuk was.

Claas Ranger 920

208 foto's van @JoramH

JoramH
Foto van een Claas Ranger, bezig met voeren. Geleend van Bos Mechanisatie toen onze eigen trekker stuk was.

Reacties

SJB533
Ik, SJB533 en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren Claas Ranger (Voeren) naar Tractoren Claas Ranger 920 (Voeren)
johndeere6230
Hebben jullie ook zn happer aan de trekker zitten....?
JoramH
@johndeere6230 Nee, onze eigen happer is een McHale 1.30 mtr. Kleinste model die ze hebben maar zit binnen de as van de trekker zodat je mooi over de blokken op de voergang kunt rijden en komt ook dan niet zoveel op de trekker aan. Was wel even wennen met deze want neemt 2 x zoveel mee...
casejxu
Wat waren de mankementen??
JoramH
Hydropomp stuk
johndeere6230
@JoramH

oke!, niet in een mengwageb ofzo dus?
JoramH
@johndeere6230
Nee gewoon mengen op de voergang met voorladerbak, verbruikt minder diesel, stuk sneller, 1 trekker nodig en nog veel leuker ook. Mengresultaat is minder goed maar zie ik niet als probleem. Heb al wel 2 mengwagens gehad en laten mengen maar vind dit het beste voor mijn bedrijf.
johndeere6230
@JoramH

oke, en een blokken wagen? Heb je er wellis waar ook 2 trekkers voor nodig maar die heb je al 😉
JoramH
@johndeere6230
Extra machine met extra onderhoud en denk dat ik nu beter kan mengen dan met een blokkenwagen, maar heb er nog nooit een geprobeerd. Andere trekker staat nu in de winter in opslag, maar kan wel gebruikt worden. Vind het wel gedoe om twee trekkers te starten. Hoef nu bijna niet van trekker af(snelwissel op voorlader). Sluit het echter niet, dan lijkt een feedo mij het meest geschikt maar wel met 1 trekker.
johndeere6230
@JoramH

oke dat is wel lekker zeg! Wij hebben zelfladende mengwagen, gaat ook mooi 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Ranger 920 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!