Maisland bemesten. Groenbemester stond hier knap hoog ;). Foto is geplaatst door Ronijn op 28-04-2014 om 20:39:09, met 11 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron 118

Ronijn
Maisland bemesten. Groenbemester stond hier knap hoog 😉

Reacties

Staat een mooi zwad op
Ronijn
@johndeere6910forever Viel helaas niet te maaien, want we hadden vant najaar de grond alleen losgetrokken. Misschien dit jaar met mooi weer toch maar kopeggen. Is voor het eerst in 3 jaar dat er weer zo'n laag op staat.
Oke maar het injecteren gaat wel nix verstopt haha
Ronijn
Nee, gaat er mooi door. Ondergrond is vrij los, dus geen problemen. Ziet er wel een beetje raar uit zo 😉
Had pas ook een stuk stond net zo hoog even losgetroken maar dat was een drama alleen maar strupen
Ronijn
Hebben dit afgebloot, maar dat gemaaide spul ging af en toe nog flink stropen onder de ploeg 😞
Loeideutz
Dan heeft de ploeg te weinig ruimte. Ik heb dit jaar het vanggewas gemaaid , met de injecteur laten bemesten, dwars gecultivatord met de Lemken Smaragd, en daarna geploegd. Geen problemen.
Ronijn
@Loeideutz Denk dat de persoon met de bloter iets te enthousiast was. En vooral wat je platgereden hebt met bemesten komt weer omhoog.
marcford
Hier doen we als het te hoog word, dus nog veel korter als dit, keer met de cultivator of kopeg erdoor en dan bouwland bemesten en dan ploegen
marcford
Hier doen we als het te hoog word, dus nog veel korter als dit, keer met de cultivator of kopeg erdoor en dan bouwland bemesten en dan ploegen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 118 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!