Foto van een Case IH Puma 185 CVT, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Fendtvent94 op 08-05-2014 om 15:50:35, met 17 reacties.

Case IH Puma 185 CVX

Fendtvent94
Foto van een Case IH Puma 185 CVT, bezig met poseren.

Reacties

gerben
Is dit in canada?
Fendtvent94
@gerben

Helemaal goed!
gerben
@Fendtvent94 Ik heb afgelopen zomer 3 weken voor een loonwerker in saskatchewan gewerkt, hij had een puma 230cvx op demo, volgens de dealer is er weinig vraag naar cvx omdat boeren niet snappen hoe ze ermee om moeten gaan. Ik moest die jongens ook uit leggen hoe dat ding werkte. uiteindelijk heeft hij de trekker toch niet gekocht, puur omdat hij niet jan en alleman ermee weg kon sturen.
SJB533
@gerben
Dit jaar weer?
gerben
@SJB533 Is wel de bedoeling ja, als het goed is begin ik over 4 weken bij Holtrop. Ik zou eigenlijk 1 april beginnen maar ik ben geweigerd voor een young-professional visa.
SJB533
@gerben
Schijnt met de dag moeilijker te worden, om naar Ca te gaan
gerben
@SJB533 klopt ja,het lijkt nergens naar. ze staan daar te springen om trekker chauffeurs dan zou je toch denken dat het niet zoon probleem moet zijn om mensen het land in te laten gaan.
SJB533
@gerben
Eigen volk eerst?
Fendtvent94
@gerben

Ga je aan de gang bij Ludze? Dan zul je vast ook wel eens op dit bedrijf komen.
gerben
@Fendtvent94 Ja bij Ludze ja, als het goed bevalt blijf ik daar. wat doet Ludze bij jullie dan? woon jij zelf daar of ben je daar op stage of zo?
Fendtvent94
@gerben

Ik heb daar vorig najaar stage gelopen op een melkveebedrijf langs hwy 11A waar Ludze kwam hakselen. Hoop dat je het er naar je zin zult hebben 😉
Mf-dalfsen
@Fendtvent94 was jij daar ook al in augustus? want ben daar vorig jaar wel aantal keer wezen hakselen
Fendtvent94
@Mf-dalfsen

Ik ben daar 17 augustus geland. Toen was de 2e snede luzerne er net een week af. De 3e snede heeft een andere contractor uit Lacombe in de baal geslagen. De maïs hebben jullie wel gehakseld. Was jij daar ook bij?
Mf-dalfsen
@Fendtvent94 oh dan zijn we elkaar net misgelopen;) ik ben namelijk 5 september weer naar huis gevlogen. Dus heb niks meer van de mais meegekregen daar.
Fendtvent94
@Mf-dalfsen

Oké, dat is jammer! Ben in m'n vrije tijd vaak zat langs Ludze over de gravelroad gevlogen. Ik zat daar alleen, dus reed in het weekend vaak rond daar in de omgeving. Kwamen jullie ook bij Muilwijk?
Mf-dalfsen
@Fendtvent94 ja dan moet je natuurlijk wat in je vrijetijd haha. Nee, tenminste daar ben ik nooit geweest. waar zat die ergens dan?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 185 CVX ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!