Foto van een Oldtimers Meerdere, bezig met poseren.Afgelopen maandag 5 mei kwamen een stuk of 5 oltimers langs men werk gereden, helaas was dat net een van de weinige dagen dat ik mijn camera niet mee

Oldtimers Meerdere

JD6930
Foto van een Oldtimers Meerdere, bezig met poseren.

Afgelopen maandag 5 mei kwamen een stuk of 5 oltimers langs men werk gereden, helaas was dat net een van de weinige dagen dat ik mijn camera niet mee had genomen naart werk. Gelukkig kwam 's middags een (deels zelfde )stoet thuis voorbij geprutteld!

Reacties

Minitauro
@JD6930 Leuk al die oldtimer foto's!
JD6930
@Minitauro

Heb er nog wel wat meer. Ook staan er op de 1e fotopagina's van men TractorFan profiel ook nog wel een aantal. Stuk of 10 denk. Ofja 1e pagina, als je door men profiel bij de foto's bladerd zijnt de laatste pagina's.
Minitauro
@JD6930 Mooie foto's en het lijkt wel of jij fan bent van alles wat groen is :lol:
JD6930
@Minitauro

Nou... 😛

Alles wat groen is niet! 😉

Deutz vindt ik niet alles even mooi, maargoed das bij Fendt ook, alleen bij Deutz nog net iets meer denk bij de nieuwere generaties, de neus is met die stoer kijkende lampen al iets verbeterd, dat wel. Die compleet nieuwe die op de Agritechnica werdt voorgesteld vindt ik ook een pracht trekker. Maar de huidige generaties zonder die stoerkijkende neus vindt ik niet stralend. Daarin heeft Fendt met z'n cabines van de voorgaande 700 etc. series ook wel een aandeel in, die waren ook niet echt stralend mooi, ook al waren de trekkers op hun beurt in z'n geheel wel mooi, maar die zijn met de huidige viskommen ook echt verbeterd.

Tja, wat heb je nog meer int groen tegenwoordig? Kzout niet echt meer weten, van de trekkers dan. Van vroeger zijn er weer een heel stuk meer die ik mooi vindt. Tegenwoordig zijn de meeste wel mooi alleen sommige zitten wel wat kanttekeningen aan, sommige kunnen wel wat beter, zoals de uitstraling van de NH, Steyer en Case cabines van tegenwoordig, het straalt het plastic gewoon uit, en dat heb je bij andere merken veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel minder.

MF bouwt overt algemeen ook prachtige trekkers, net als Claas. Die al helemaal. John Deere ook zeker, alleen mogen sommige onderhand wel een nieuw uiterlijk krijgen, zoals enkele tuintrekkers die nu ook bij de R serie zijn gevoegd maar het uiterlijk van de 20 serie hebben. Maargoed, zo heeft ieder merk zen aandachtspuntjes! 😉

JD is en blijft het mooiste merk vindt ik.
Minitauro
@JD6930 Haha, de gevoelige snaar heb ik geloof ik wel te pakken 😃

De Massey Ferguson is toch wel mijn favoriete merk. Welke de beste kwaliteiten heeft van alle merken weet ik niet. :lol:
JD6930
@Minitauro

MF vindt ik over het algemeen ook mooi spul. New Holland, Case en Steyr is tegenwoordig TE plastic vindt ik.
Minitauro
@JD6930 Ha, het lijkt eigenlijk tegenwoordig meer en meer duplo-spul 😄
JD6930
@Minitauro

Tja. Ik vindt het bij de meeste merken nog erg meevallen, maar NH- Case en Steyr stralen het al van honderden meters ver af dat het een bonk plastic is. Die pikzwarte of donker grijze kleur bij NH maakt het hoopje pastic uitstraling compleet, terwijl dat juist het ijzeren gedeelte is...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Oldtimers ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!