Foto van een Oldtimers Meerdere, bezig met poseren.Afgelopen maandag 5 mei kwamen een stuk of 5 oltimers langs men werk gereden, helaas was dat net een van de weinige dagen dat ik mijn camera niet mee

Vierzon 401

JD6930
Foto van een Oldtimers Meerdere, bezig met poseren.

Afgelopen maandag 5 mei kwamen een stuk of 5 oltimers langs men werk gereden, helaas was dat net een van de weinige dagen dat ik mijn camera niet mee had genomen naart werk.

Gelukkig kreeg ik 's middags alsnog de kans wat oltimers op de foto te zetten toen een grote stoet thuis voorbij kwam geprutteld. Helaas was ik te laat om de eerste, waar ook die langs men werk kwamen bij zaten, voorbij kwamen omdat ik het te laat door had dat er oltimers voorbij kwamen en het niet gewoon een helikopter was die lang boven bleef vliegen, aangezien het best lang duurde voor de eerste voorbij kwam terwijl het harde gepruttel geluid er al een stuk eerder was...

Reacties

steyrlanzboy
Dat is een vierzon
Er is afgelopen weekeind een gloei koppen festival geweest in België .
Grote kans dat ze daar weg kwamen
dickt
Ik, steyrlanzboy en JD3010 hebben dit object verplaatst van Tractoren Oldtimers Meerdere (Poseren) naar Tractoren Vierzon 401 (Poseren)
JD6930
@Ferdinanddijkstra

Die kans is zeer zeker aanwezig ja! Als de zandpad tussen Esbeek en de grens niet afgesloten was kon je vanuit ons in 1 keer zonder ook maar 1 keer af hoeven te slaan of hooguit 1 keer Bels in rijden denk, heb je wel heel wat kilometers te rijden maar heel ver ist niet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vierzon 401 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!