7616. Foto is geplaatst door MaartenMandemaker op 11-05-2014 om 22:04:32, met 6 reacties.

Massey Ferguson 7616

7616

Reacties

DjieDjie
En compleet gewend aan het nieuwe paard @MaartenMandemaker ?
@DjieDjie Ja hoor hier kun je wel aan wennen 😄 Al zijn sommige dingen behoorlijk anders als bij een 6400 serie. Hoe gaat het bij jullie met de nieuwen?
DjieDjie
@MaartenMandemaker dat is mooi. Ik kan ook goed wennen aan die nieuwe hoor. Inderdaad wel behoorlijk anders, maar vind het eigenlijk allemaal wel vooruitgang. Ik mis alleen het klokje uit de oude geloof ik haha. De vario is toch ook wel verslavend makkelijk, al is de dyna6 natuurlijk ook een prima bak.
@DjieDjie Vind vooral die cruise control en die instelbare minimum en maximum toerentallen via dat dtm gebeuren wel erg handig, als je bv de aftakas inschakelt dat ie dan maximaal 2000 toeren draait. met maaien en de opraapwagen is dat wel erg handig. Idd wel slordig dat ze er geen klokje in hebben gezet. Op de demo 7620 die we hebben gehad zat dat nog wel, die had de hefinstellingen ook nog op het zijpaneel net als de vorige serie's. En 45 km/u met 1600 toeren loopt ook wel lekker rustig 😄
DjieDjie
@MaartenMandemaker ja zijn hoop handige functies in te stellen. Bijvoorbeeld ook dat je een vast toerental in kunt stellen voor als je de aftakas buiten inschakelt. Handig met vullen van de waterwagen bijvoorbeeld.
Wij hadden een demo met datatronic, daar kon je de tijd aflezen. Weet eigenlijk niet of er klokje in zat nog...
Die DynaVT loopt zelfs 53 met 1600 toeren, rijdt echt heerlijk ontspannen in combi met de dumper.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 7616 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!