Deze week steekt de oude fotoreeks van loon en grondwerkbedrijf Veys Gilbert et Fils uit Wodecq (B) er met kop en schouders boven uit op De oude doos.be . Het bedrijf is uiteraard niet te verwarren me

Mengele Mammut 7800

1.030 foto's van @MMaarten

MMaarten
Deze week steekt de oude fotoreeks van loon en grondwerkbedrijf Veys Gilbert et Fils uit Wodecq (B) er met kop en schouders boven uit op De oude doos.be . Het bedrijf is uiteraard niet te verwarren met dat van collega loonwerker en neef Luc Veys uit Ellezelles (B) die vooral met New Holland en Ford rijd. Heel wat merken hebben hier al hun weg gevonden bij Veys. Qua tractoren zijn er vooral John Deere en Ford tractoren te zien. In de hakselaars zien we wel meer kleuren. Onder andere een New Holland 1770 en 1895 waren er in de beginne te zien, later kwamen er nog een John Deere 6850 ( die anno 2014 nog steeds mee hakselt) en een mooie Mengele Mammut 7800.
Wat ook opvalt hier is dat men zoals neef Luc Veys ook kiest voor Record silagewagens, maar dan in het traditionele rood.
Naast de Vlaamse silagewagens is er ook nog een Mercedes-Benz silagetruck te zien, kortom een echt op en top Belgisch bedrijf met een fotoreeks om van te snoepen!
Voor de volledige fotoreeks verwijs ik u graag door naar volgende link: users.telenet.be/filmpjes_landbouwenmachines/…
© www.deoudedoos.be ©

Reacties

casefordhenry
@MMaarten stukje kwaliteit op de foto 😄
MMaarten
@casefordhenry Idd een stukje nostalgie ook 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mengele Mammut 7800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!