Foto van een John Deere 4240, druk bezig met Dumperen.. Foto is geplaatst door mdoornekamp op 15-05-2014 om 15:52:04, met 11 reacties.

John Deere 4240

mdoornekamp
Foto van een John Deere 4240, druk bezig met Dumperen.

Reacties

Johndeeretje
#rooksignalenverzenden 😄
Woest
mdoornekamp
@Johndeeretje Dat klopt. Roken als een gek. Vooral in de hoogste versnelling als ie naar de 45 km moet 😄
mf 6150
@mdoornekamp
Dan loopt ie aardig door, deze gaan toch 30?
mdoornekamp
@mf 6150 Normaal 30 ja. Maar bij deze is de hi-lo omgedraaid zodat er een hoge versnelling bij gekomen is. En loopt 2500 toeren en heeft hoge 710/70r38 banden.
JDeerefan
@mdoornekamp een vraagje als je de hi lo omdraait rijdt die dan in elke versnelling sneller ?
mdoornekamp
@JDeerefan ja elke versnelling gaat harder. Je laagste versnelling is dus ook weg. Deze rijden orgineel al snel in de eerste versnelling. Hij begint nu bij 4 km.
JDeerefan
Wat ik me ook nog afvraag , kan je schakelen al rijdend tussen de verschillende groepen (A B C D ) ? Sommige zeggen van wel en andere niet.
mdoornekamp
@JDeerefan Groepen zijn niet gesynchroniseerd. Rijdend schakelen van de groepen valt niet mee. Wij beginnen met een volle kiper vaak in C en dan direct met weinig toeren voorzichtig naar D. Dat gaat redelijk. Terugschakelen hoeft eigenlijk niet maar moet dan met veel tussengas.
JDeerefan
Ik vertrek meestal in de D met de cultivator er achter , voor mij rijd dat hard genoeg zo iets van een 30-35

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4240 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!