Foto van een Kubota B1500.Hier ben 'k samen met Loekedoe weer flink aan het werk !Op deze manier zo'n 20 stére uitgeslepen , met zelfgemaakte skidderplaat .

Kubota B1500

6 foto's van @kubotaB1500

kubotaB1500
Foto van een Kubota B1500.
Hier ben 'k samen met Loekedoe weer flink aan het werk !
Op deze manier zo'n 20 stére uitgeslepen , met zelfgemaakte skidderplaat .

Reacties

De plaatjesman
@kubotaB1500 kijk dat gaat best zo ,dit gaat makelijker as met het handje ,mooi.
oldtimergek
Het nadeel hiervan is dat de stam onder het zand komt te zitten. Zand is funest voor de zaagketting. Ik doe elk jaar een 15 eiken om zagen en sleep ze liever niet. Maar soms moet je wel. Stam van deze omvang kan de kubota wel aan maar ik heb ze ertussen van 40 á 50 cm diam. Had er dit jaar een beuk bij van 1 meter in diam, die krijg je niet van de plek als ie ligt.
kubotaB1500
@oldtimergek ; zand is idd nadelig . de eerste 30 stére heb 'k uitgevoerd op meterhout , in m'n transportbakje . deze werkwijze , uitslepen , was noodzakelijk . Vóór 1 april moest alles eruit = broedseizoen = , als 'k zou laten liggen tot 1 juli zou alles onder de brandnetels liggen .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B1500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!