Foto van een Fendt 936, druk bezig met Gras harken. Dikke combi van de loonwerker. Foto is geplaatst door Fendt__power op 21-05-2014 om 20:39:43, met 11 reacties.

Fendt 936

Fendt__power
Foto van een Fendt 936, druk bezig met Gras harken. Dikke combi van de loonwerker

Reacties

fendt308-driver
Ik zie liever 1/3 van het vermogen ervoor staan..
Fendt__power
@fendt308-driver ik niet maar de helft was ook zat
fendt308-driver
😃
pauwer
Mooi spul
tjerk-koetje
@fendt308-driver trekker werkt er zuinig voor hoor 😉
fendt308-driver
@tjerk-koetje
ja maar als je verder gaat kijken naar kostprijs van zon beest kan het nooit uit om hem voor een hark te parkeren 😉 maar daar vallen uren langen discussies over te voeren waar ik geen zin in heb 😃 goedenavond!
Fendt__power
@fendt308-driver goedenavond ronald bos is van 0 begonnen en moet je kijken waar die nu is met zn 2 dikke big m,s ik weet niet maar die kan beter rekenen en werken dan menigd 1 op deze aarde. Amen!
tjerk-koetje
@Fendt__power pfff, nu nie overdrijven

alles op lease kan ook sneller 😉
fendt308-driver
@Fendt__power ho ho zo bedoelde ik het niet, hij zij dat die dikke fendt zo heel zuinig loopt voor die hark en ik bedoelde dat het me niet rendabel lijkt om zon grote trekker voor alleen een hark te hebben. Het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat er even geen andere trekker vrij was, dat kunnen wij niet weten vanaf hier 😄
Fendt__power
@tjerk-koetje dan is het nog knap!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 936 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!