Ook de gloednieuwe Europese beursprimeur Paus TSL 8.7 LE is aanwezig op de TKD 2014!Het lijstje nieuwigheden aan deze shovel vergeleken de voorganger is vast te lang om op te noemen. Zo zit er een nie

Paus TSL 8.7 LE

4.024 foto's van @JD6930

JD6930
Ook de gloednieuwe Europese beursprimeur Paus TSL 8.7 LE is aanwezig op de TKD 2014!

Het lijstje nieuwigheden aan deze shovel vergeleken de voorganger is vast te lang om op te noemen. Zo zit er een nieuw dashboard in, nieuwe (Deutz) motor, het raam is veranderd voor... Het chassis is nieuw, nieuwe assen, nieuwe motorkap niet te vergeten! En zo kunnen we het lijstje vast nog wel af gaan.

Het is even wennen maar ik vindt het wederom weer pracht shovels die Paus ontwikkeld heeft. Ze hebben echt hun best gedaan om het ''vierkante'' imago achter zich te laten en het is ze erg goed gelukt vindt ik!

Reacties

JD6930
!!! Verplaatsen naar type: TSL 8.7 LE !!!
EA_MF
Ik, EA_MF en Hurli356 hebben dit object verplaatst van Tractoren Paus Shovel (Poseren) naar Tractoren Paus TSL 8.7 LE (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Paus TSL 8.7 LE ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!