Foto van een David Brown 780, druk bezig met Poseren.[@jan-docter] Bewegen op welke manier?. Foto is geplaatst door DB_jansen op 29-05-2014 om 12:47:39, met 11 reacties.

David Brown 780

DB_jansen
Foto van een David Brown 780, druk bezig met Poseren.
@jan-docter Bewegen op welke manier?

Reacties

DANOONTJE POWERR
@DB_jansen Je moet de naam in een reactie plaatsen, anders krijgen ze geen melding.

@jan-docter
DB_jansen
@DANOONTJE POWERR Aha, weer wat geleerd 😉
jan-docter
@DB_jansen Schroeven los draaien daar onder zitten de schuiven pas op dat niets weg valt,goed schoon maken zodat ze vrij bewegen desnoods met fijn schuurpapier.
draai de moeren terug zonder de schuiven(ventielen)te plaatsen,en laat de motor 15 a 20 min lopen.zorg dat je de schroeven goed aandraait,omdat er nog al veel druk op staat.
tijdens het draaien van de motor,wordt de olie rond gepompt en warm.zet nu de motor stop en plaats de schuiven(ventielen ) terug.nu moet de hef weer goed werken.

Wat ook belangrijk is de kleur van de olie,is deze wit of grijs van kleur dan moet er nieuwe op samen met het filter,wat aan de onderkant onder een ronde deksel aan de achterbrug zit. controleer ook de rubberen sokkels bij de versnellingspoken op scheuren,want daar komt het water vaak naar binnen als de trekker buiten staat of een wasbeurt krijgt. suc6
jan-docter
Let wel op als je aan hyrauliek sleutelt dat er qua druk niet mee te spotten valt,dus nooit je vingers op lekkages houden!
DB_jansen
@jan-docter Kapjes van de pook zijn nog prima, staat verder nooit buiten 😉 Maar we zullen eens kijken.
DB_jansen
@jan-docter Hey,

Net met veel moeite de schroef koppen los gekregen, de schuiven bewegen goed en het is er goed schoon binnen.
Als de trekker 15 min moet draaien, moet het afdekkapje er dan ook op?
jan-docter
Nee dat hoeft niet
pim_davidbrown
@DB_jansen hoe heeft u ze los gekregen. Krijg die van mij niet los. Ook al met een slagschroevendraaier.
M.V.G. Pim
DB_jansen
@pim_davidbrown Hebben een stuk ijzeren staaf met een diameter van de schroef gepakt, hier een - punt op gemaakt. Gewoon als een schroeven draaier en 2 man met 2 griptangen op de staaf gezet en draaien maar.
dewereld
HAY DB Jansen, die twee schroeven waar je het over heb als je die los maakt dan zit daar onder een draaiveer, maar in 1 van die busjes zit ook een staalkogeltje maar in welke die nu moet is mijn een raadsel. in de bus die uiterst rechts zit daar zit een soort van sproeier in die kunje verstellen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 780 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!