Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 128, op weg naar de aardapels om te beregenen. Geplaatst door mathijs1 op 16-06-2014 om 18:06:00, met 12 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron 128

Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 128, op weg naar de aardapels om te beregenen

Niet zo gezellig als de veemarkt..

..maar wel net zo effectief! Koemarkt.nl is de online marktplaats voor handel in rundvee.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

Fendt_John Deere
Mooie haspel! Watvoor pomp heb je voorop de trekker zitten en waarvoor gebruik je die?
mathijs1
@Fendt_John Deere voorop hangt eeen lage druk pomp die gebruiken we als we water moeten aanvoeren via buisen als er geen sloot in de buurt is en de beregening zuigt het veder aan dan
Fendt_John Deere
@mathijs1

Oke ja, wij hebben ook een haspel met eigen pomp, nu hebben we ook nog een 2de haspel met pomp aan de trekker, maar als dat verkocht wordt gaan we ook een lage druk pomp kopen.
mathijs1
@Fendt_John Deere ja met deze opsteling is zo veel zuinier in brandstof en je kan het alemaal doen met 1 trekker want je kan de pomp ook gebruiken om sloten vol te pompen en het is heel makelijk te bedienen
mathijs1
@Fendt_John Deere wat van haspel is die met eiigen pomp dan?
Fendt_John Deere
@mathijs1

Ferbo GHB 140/400 met 6 cilinder John Deere moter. Wij hebben een vijzel om de slootjes vol te pompen. De Ferbo met eigen pomp is zuiniger dan met trekker en pomp en je houd je trekkers knap.
mathijs1
Ja dat je de trekkes schoon hout is ook een groot voordeel ja dit is een ap 125/550 zit een 4 cilider op maar normaal moet het water uit de bron komen voor de aardapels dus heb je niks aan de vijzel dus wordt hij geleend/gehuurt
Fendt_John Deere
@mathijs1

Ik ken dat principe, waar wij zitten doet een aardappelen boer ook de sloot vol pompen met bronwater of ze voeren het met buizen aan vanaf de bron.
mathijs1
@Fendt_John Deere ja je moet ook met bron water doen mag geen sloot water zijn
tombo13
@mathijs1 mooi span hooff
mathijs1
@tombo13 dankje tom

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 128 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!