Foto van een Knikmops Meerdere, bezig met poseren.Knikmops 180 en 250 Telescoop. Foto is geplaatst door MANAckerdiesel op 16-06-2014 om 19:31:50, met 5 reacties.

Knikmops 250

108 foto's van @MANAckerdiesel

MANAckerdiesel
Foto van een Knikmops Meerdere, bezig met poseren.
Knikmops 180 en 250 Telescoop

Reacties

New Kobelco
@MANAckerdiesel

Ik heb hier pas nog een paar foto's van ons minigraverke met een lagenklem van jullie gepost.
Ging heel erg goed . Was echt kinderspel zelfs de Jens kon er mee werken (zie foto).
MANAckerdiesel
@New Kobelco Ik heb ze gezien! mooi werk zo!
New Kobelco
@MANAckerdiesel
Zijde gij ne liefhebber van MAN traktors ,mijn grootvader heeft er vroeger ene nieuw gekocht bij luyckx . Die hebben we nog altijd is perfect in order rijd en werkt nog perfect alles is nog orgineel ,op een ding na en dat is het MAN embleem op de moterkap . Daar staat er een ander op.
MANAckerdiesel
@New Kobelco k vind het wel ferme traktors! zeker di grote met vierwielaandrijving. k ben ondertussen ook ne kleine MAN (type 2F1s) aant oplappen. Ons pa heeft er zelf 3 ne kleine (2L2) en 2 grote (4R2 en 4S2). Zeker di grote zijn plezant om mej te gaan toeren! En welk model heeft u grootvader dan? da embleem houd heeft het trouwens maar op 1 van onze trekkers echt overleeft, rest is allemaal nieuw.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Knikmops 250 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!