Porsche Super Export 329E Bj.1962
Bezig met frezen. Geplaatst door DannyH op 25-06-2014 om 22:28:45, met 5 reacties.

Porsche Super Export

25 foto's van @DannyH

Porsche Super Export 329E Bj.1962
Bezig met frezen

Reacties

wibe
Zijn dat aardbeien planten?
oldtimergek
@wibe dat waren aardbeien planten zo te zien.
ten bosse
@DannyH Bij ons (in belgie) staan de aardbeien op ruggen bedekt et folie en stro. Heb je met stro alleen niet veel last van het onkruid? ligt er ook T-tape er tussen?
DannyH
@ten bosseDeze Aardbeien stonden gewoon op stro, dat is normaal genoeg. Als je folie gebruikt is er het risico dat bij warm weer de aardbeien zelf gaar worden door de folie.
Onkruid krijg je altijd wel, vooral als het stro niet goed is gedorst en er nog wat in de halmen is achter gebleven. We hebben voor een 20 jaar terug eens geprobeerd op folie en T-tape. Het druppelsysteem werkte vervolgens wel goed, nu werken alleen nog maar met nevel sproeiers vooral s'morgens vroeg of s'avonds laat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Porsche Super Export ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!