Nu er toch een dikke kraan op de dam staat moeten we er ook maar ff werk mee verzetten. Foto is geplaatst door dx11 op 11-07-2014 om 08:11:07, met 9 reacties.

Atlas 1202D

dx11
Nu er toch een dikke kraan op de dam staat moeten we er ook maar ff werk mee verzetten

Reacties

Baltus_steyr
@dx11 worden jullie langzamer hand ook loonwerker?haha
Fendt926Driver
Quote @dx11:
Nu er toch een dikke kraan op de dam staat moeten we er ook maar ff werk mee verzetten
is die ook van handelsonderneming de vries?
dx11
@Baltus_steyr Nee, mijn broertje wel een beetje. Ik krijg thuis de uren wel vol. Kom zelfs per week meestal een dag of 3 te kort 😃 Onder het motto "zelluf doen!"
dx11
@Fendt926Driver Ja klopt. Allemaal handel 😄
Fendt926Driver
Quote @dx11:
Ja klopt. Allemaal handel
oke hij stond nog niet bij de advertenties op marktplaats. of heb jij net zo'n site als horst handel van guido?
Fendt926Driver
@wolseley poverdorie een dag geen marktplaats gekeken en ik loop al weer achter. lijkt mij een leuk ding om te hebben maar als het echt leuk was hield jan hem wel????
dx11
@Fendt926Driver Haha, nee kan niet alles houden. Ik zelf heb er sowieso niks aan. En om hem nu te houden dat pa er handige klusjes mee kan doen is mij ook te gek. Daarnaast staat hier al een dikke werklust die eigenlijk alle klussen aan kan. veel graafwerk hebben we toch niet

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 1202D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!